Prijateljice vole odlaziti skupa u šoping, a ponekad se i slično odjenuti. A usklađenu street style kombinaciju perfektno su 'isfurale' dvije prijateljice koje su prošetale središtem Zagreba

Zgodne prijateljice iz centra Zagreba modno su se uskladile i pokazale dva lica popularnog jesenskog stajlinga složenog od tri ključna komada: skinny traperica s prorezima, gležnjača na petu i casual jakne.

Zgodne prijateljice iz centra Zagreba modno su se uskladile i pokazale dva lica popularnog jesenskog stajlinga

Na prvi pogled, mnogi možda ne bi primijetili koliko su ove dvije prijateljice slično odjevene, ali pažljivijim gledanjem shvati se da su za svoje kombinacije izabrale iste komade s tek sitnim razlikama - mudar odabir koji je nas je na trenutak čak i zbunio jer prijateljice izgledaju poput blizanki, barem onih modnih.

Dok se plavokosa prijateljica odlučila za crne traperice, smeđokosa prijateljica nosila je plave traperice visokog struka. Obje su nosile i običnu crnu majicu, plavuša na V izrez, a brineta na okrugli izrez. Smeđokosa zgodnica svoju kombinaciju upotpunila je jednobojnim svijetlosivim sakoom komotnijeg kroja, dok se plavokosa zgodnica ogrnula sivim kaputićem s uzorkom.
 
Modne blizanke nosile su i crne gležnjače na deblju petu, a od modnih dodataka crne "choker" ogrlice i sunčane naočale. Podudarale su im se i torbe, barem bojom: plavokosa prijateljica izabrala je malu crno-bijelu torbicu, a smeđokosa prijateljica veliku crno-bijelu torbu.

U foto galeriji pogledajte i druge street style kombinacije zgodnih prijateljica koje su prošetale centrom Zagreba.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju