U Milanu u utorak završava Tjedan muške mode na kojem modne kuće predstavljaju svoje kolekcije za proljeće i ljeto 2023. godine.

Galerija Street style izdanja s ulica Milana Street style izdanja s ulica Milana - 14 Street style izdanja s ulica Milana - 13 +12 Street style izdanja s ulica Milana

Etro, Prada, Dsquared2, Armani, Versace, Dolce & Gabbana samo su neke od modnih kuća koje su predstavile svoje kolekcije, a revije su posjetili mnogi zaljubljenici i zaljubljenice u modu.

Osim što svoje kolekcije prikazuju poznati brendovi, ovaj tjedan mode, koji se održava dva puta godišnje, služi i kao odskočna daska za nove talente koji također predstavljaju svoje radove.

Street style izdanja s ulica Milana - 8 Street style izdanja s ulica Milana (Foto: Profimedia)

Tijekom trajanja manifestacije posla su imali i street style fotografi koji su na ulicama talijanskog grada bilježili obična i manje obična modna izdanja zaljubljenika u modu.

Street style Sydney, Australija - 8 Ovako to rade Australke: 10 street style izdanja koja su privlačila poglede na ulicama Sydneyja

15 street style izdanja dama koje su u Milano stigle na Tjedan muške mode pogledajte u našoj galeriji. Tko zna, možda vas inspiriraju za slaganje nekih novih modnih kombinacija.

Street style izdanja s ulica Milana - 9 Street style izdanja s ulica Milana (Foto: Profimedia)

Street style izdanja s ulica Milana - 1 Street style izdanja s ulica Milana (Foto: Profimedia)

Street style izdanja s ulica Milana - 13 Street style izdanja s ulica Milana (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju