Još jedna šetnja gradom donijela nam je vrlo zanimljive street style fotografije, no ovaj put pažnju su nam ukrale prezgodne mame. Atraktivne i dotjerane ljepotice svojom su pojavom osvježile gradske ulice, a osim njihovih besprijekornih stajlinga u prvom su se planu našli i njihovi modno usklađeni mališani. Tema špice bila je - krzno

Centar grada uvijek je zanimljiv i zabavan, posebno kada govorimo o zimskoj modnoj igri. Niske temperature, čini se, mnogima su postale izvrsna modna inspiracija u kojoj vladaju topli ogrtači, čizmice i neiscrpni modni dodaci koji štite od hladnoće poput šalova, kapa i rukavica.

I naš je fotograf prošetao centrom Zagreba te je izdvojio najzanimljivije street style kombinacije, no ovaj put, umjesto solo igračica, dobili smo neodoljive modne paketiće. Riječ je o prezgodnim i dotjeranim mamama koje su svojom pojavom osvježile gradske ulice.

Ljepotice u bundama svoj su street style 'look' dovele do vrhunca, a kako bi modna slika bila potpuna, u modnu igru su uključile i neodoljive mališane te su ih također ukrasile s ponekim krznenim detaljem.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju