Plavokosa ljepotica koju smo ovih dana zamijetili u centru Zagrebu svakoga bi mogla 'natjerati' na tjelovježbu. Dovoljan je samo jedan pogled na njene noge da vam bude jasno zašto

I neznanci pored kojih prolazimo na ulici (ili ih u našem slučaju zabilježimo fotoaparatom) mogu nam biti inspiracija da promijenimo svoj život nabolje i pokrenemo se. Jednu takvu inspirativnu damu uočili smo u središtu Zagreba. Svojom street style kombinacijom plavokosa ljepotica istaknula je 'wow' bedra zbog kojih smo poželjeli odmah otrčati u teretanu. Bijelu bluzicu kombinirala je s uskim tamnoplavim trapericama u kojima je do izražaja došlo njeno definirano, čvrsto bedro.

Svojom street style kombinacijom kojom su 'dominirale' uske traperice ljepotica iz Zagreba istaknula je čvrsta, definirana bedra

Atraktivna plavuša gore je nosila nježno ružičasti kaput i plavi šal s uzorkom, dok je na nogama imala crne gležnjače na visoku potpeticu koje je istaknula podvinuvši traperice. Od modnih dodataka nosila je crnu ručnu torbicu, dok je u drugoj ruci imala kišobran koji je prethodnih kišnih dana svima u Zagrebu itekako bio potreban.

A mi smo na sunčaniji petak prošetali trgovinama i pronašli odjevne komade inspirirane street style kombinacijom zgodne plavuše iz centra Zagreba koje možete pogledati u galeriji.

U foto galeriji pogledajte i druge dame s naših ulica koje nas inspiriraju da i same 'potegnemo' u teretani. Prisjetite se i Varaždinke s 'baroknim' bedrima stvorenima za minicu i štikle.

Tijelo možete učvrsnuti i samo s jednom vježbom. Isprobajte vježbu za leđa, guzu i bedru od samo 1 pokreta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju