Da najjednostavnija odjevna kombinacija može biti i najefektnija pokazala nam je i fit plavuša iz središta Zagreba koja nam je pokazala proljetno/ljetno izdanje bez greške

I samo tri odjevna komada dovoljna su da se dobije street style kombinacija za svaku pohvalu. 'Školski' primjer tome je lijepa dama iz centra Zagreba koja je s 3 efektna komada postigla maksimalan učinak isticanja u masi.

Odjevnom kombinacijom lijepa plavuša koja je prošetala zagrebačkim Cvjetnim trgom istaknula je svoju sjajnu figuru spremnu za ljeto

Najjednostavniju bijelu majicu-potkošulju kombinirala je uz uske hlače žive plave boje i svijetlo plave cipele tenisice. Vitki struk istaknula je smeđim remenom, a od modnih dodataka izabrala je još torbu u svjetlijoj nijansi smeđe boje te sunčane naočale.

Plavu kosu ova fit ljepotica svezala je u zanimljivu frizuru s pletenicama, a poseban dašak ženstvenosti njenoj casual kombinaciji dali su crveno nalakirani nokti.

Ovom odjevnom kombinacijom lijepa plavuša koja je prošetala zagrebačkim Cvjetnim trgom istaknula je svoju sjajnu figuru spremnu za ljeto.

Centrom Zagreba svakodnevno prolaze lijepe, fit i dobro odjevene dame, a njihova street style izdanja pogledajte u foto galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju