Kako od četiri osnovna odjevna komada složiti odličan, mladenački street style, pokazala je zgodna djevojka koja je prošetala središtem Zagreba. Pažnju su nam posebno privukle njezine "lukave" hlače koje vizualno sužavaju figuru

Nekoć smo crtu sa strane mogli vidjeti samo na trenirkama, ali već nekoliko sezona ona se nalazi na raznim modelima hlača za svaki dan, pa čak i na onim finijim krojevima. Osim što su takve hlače estetski privlačne te izgledaju vrlo moderno, crta nije tu samo da bi bila ugodna oku. Naime, crta sa strane i vizualno sužava figuru, zbog čega ih žene vole imati u svojoj garderobi.

Kako od četiri osnovna odjevna komada složiti odličan street style pokazala je djevojka iz središta Zagreba. Pažnju su nam posebno privukle njene 'lukave' hlače koje vizualno sužavaju figuru

Ove "lukave" hlače s trikom za stanjivanje, za svoj street style izabrala je i zgodna djevojka koja je prošetala Trgom bana Jelačića u Zagrebu. Crne hlače s bijelom crtom sa strane kombinirala je uz tri osnovna odjevna komada – bijelu majicu s crnim natpisom, kraći bež baloner i crne čizmice na petu.

Zapravo je riječ o četiri vrlo jednostavna odjevna komada koji u kombinaciji čine itekako dobar street style. Odjevni stil plavokose dame potaknuo nas je da istražimo ponudu hlača s crtom sa strane u trgovinama, a usput smo pronašli i jedan model s crtama po sredini koje također figuru vizualno čine vitkijom.

"Pametne" hlače cjenovnog ranga od 129,90 do 2885 kuna pogledajte u fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju