Jesensko sunce vrlo ugodno grije pa su i street style kombinacije koje vidimo na našim ulicama više proljetne nego jesenske. Jedan takav stajling bez jakne izabrala je i zgodna plavuša koja je inspiraciju pronašla u uvijek zanimljivim 80-ima

Pulover koji otkriva jedno rame i remenom stegnut u struku odjevni je stil kojeg su proslavile 1980-e godine. Kako se modni trendovi iz prošlosti zapravo uvijek vraćaju u nekim modernijim, svježijim varijantama, tako je i ovakav stil nošenja pulovera opet oživio.

Pulover koji otkriva jedno rame i remenom stegnut u struku odjevni je stil kojeg su proslavile 1980-e godine

A prezgodna mlada dama koju je naš fotograf uočio u zagrebačkoj Ilici nosi ga fantastično. Komotniji pulover zagasito zelene boje s V izrezom otkrio je njeno desno rame dok je struk naglasila crnim remenom. Trendi detalj na puloveru su poderani dijelovi koji mu daju mladenački, urbani štih. Ovaj ženstveni adut iz 80-ih ljepoticu iz središta Zagreba bez sumnje je lansirao u centar pažnje.

Crne uske hlače
s efektom sjaja i patentnim zatvaračem na donjem dijelu nogavica pokazale su se kao savršen izbor za upotpuniti ovakav street style kao i odlične gležnjače od crvenog baršuna. Još malo boje street styleu atraktivne plavuše dodala je zelena okrugla torbica.

U fotogaleriji pogledajte još jednu plavušu iz Zagreba koja hit iz 1990-ih, natkoljenice i robusnije čizme, nosi tako dobro, a ne propustite vidjeti i hit komad iz 1980-ih koji brineta s Cvjetnog trga nosi predobro. Izdvojili smo i modne komade iz trgovina po uzoru na zvijezdu ove naše street style priče, a koje ćete također naći u galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju