Ugodnih subotnjih 15 pa i više stupnjeva Celzijevih potaknuli su prolaznike centrom Zagreba da uskoče u laganije odjevne kombinacije. Jedna plavokosa mlada dama za topli zimski dan izabrala je 'street style' koji nikako nije mogao proći nezapaženo.

Galerija Street style ljepotica u super skinny trapericama i štiklama - 4 Street style ljepotica u super skinny trapericama i štiklama - 6 Street style ljepotica u super skinny trapericama i štiklama - 7 +4 Street style ljepotica u super skinny trapericama i štiklama

Kaput u boji devine dlake apsolutni je hit sezone, a nosi ga i modna blogerica Iva Miletić koju je naš fotograf snimio u subotnjoj šetnji zagrebačkom Ilicom. Uvijek efektan kaput Iva je kombinirala uz bijeli pulover i crne traperice super skinny kroja i štikle kakve usred zime zaista ne možemo vidjeti često, ali s obzirom na nadprosječno toplo vrijeme, za subotnju špicu bile su pun pogodak.

Modna blogerica Iva Miletić za svoj 'street style' izabrala je super skinny traperice i mnogim ženama omiljene salonke



Mlada ljepotica izabrala je bijele salonke rupičastog dizajna, a upravo su vječne salonke mnogim ženama najdraži model štikli. Na prvi pogled jasno je da super skinny traperice posebno vole ove štikle "pobjednice".

Svoju street style priču iz centra Zagreba modna blogerica Iva Miletić zaokružila je s prozračnim make-upom, decentnim nakitom te crnim remenom i torbicom sa zlatnim detaljima.

Street style ljepotica u super skinny trapericama i štiklama - 2 Street style ljepotica prošetala je zagrebačkom Ilicom (Foto: Slaven Janđel)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju