Nasmiješena plavokosa dama prošetala se centrom Zadra i svojim street styleom ostavila dojam u kožnatoj košulji-haljini mini kroja koju smo pronašli u trgovini, a da je tražena, potvrđuje i to što je verzija u crnoj boji rasprodana u online trgovini.

Galerija Street style plavuše iz Zadra u haljini-košulji i čizmama iznad koljena - 2 Street style plavuše iz Zadra u haljini-košulji i čizmama iznad koljena - 1 Street style plavuše iz Zadra u haljini-košulji i čizmama iznad koljena - 3 +3 Street stylerica iz Zadra uz kožnatu haljinicu iz Bershke nosi čizme iznad koljena

Zgodna plavuša iz Zadra za svoj street style odabrala je model u camel smeđoj nijansi, a riječ je o košulji-haljini mini dužine dugih rukava i s pojasom ne stezanje za isticanje struka. Kratka haljina od umjetne kože ima klasičnu kragnu, velike džepove na predjelu grudi i kopčanje na gumbe u boji same haljine. Jedan je od traženijih odjevnih komada u highstret trgovini Bershka, a cijena iznosi 15,99 eura.

Street style plavuše iz Zadra u haljini-košulji i čizmama iznad koljena - 3 Street style plavuše iz Zadra u haljini-košulji i čizmama iznad koljena (Foto: Zvonko Pavic/Cropix)

Zadarska street stylerica sjajno ju je kombinirala uz crnu majicu dugih rukava te uske crne čizme iznad koljena od brušene kože. Dodala je još crnu torbicu s dugačkim metalnim lancem koju je nosila preko tijela i crne sunčane naočale mačkastih okvira retro stila.

Prva štikla špice: Iglene potpetice od 12,5 cm koje su "osvojile" centar Zagreba Street style kombinacije iz centra Zagreba - 10 Street style kombinacije iz centra Zagreba - 2 Street style kombinacije iz centra Zagreba - 7 +8 Street stylerica iz Zagreba nosi čizme iznad koljena talijanskog brenda Casadei

Fijuuuu platforme brinete iz Zadra s tako ženstvenom figurom pješčanog sata Street style kombinacije u Zadru - 5 Street style kombinacije u Zadru - 8 Street style kombinacije u Zadru - 1 +5 Street style kombinacije u Zadru - 2

Njezin šarmantni osmijeh dodatno je uljepšao sunčani dan u Zadru, a njezino odjevno izdanje bez jakne ili kaputa najavilo je da je proljeće blizu.

Street stylerica iz Zadra nosi košulju-haljinu iz trgovine Bershka - 1 Bershka, 15,99 eura (Foto: www.bershka.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju