Prezgodna plavuša prelijepih plavih očiju prošetala je u društvu svog partnera centrom Zagreba. Njen street style dokaz je da glamur nije rezerviran samo za večernja izdanja, već ga se odlično može "isfurati" i po danu

Lijepa mlada dama u crnoj mini haljini i glamuroznom modelu sandala nikako nije mogla promaknuti vještom oku našeg fotografa. Crnu mini haljinu koja je otkrila njena ramena i bedra kombinirala je uz bež sandale s uskom visokom potpeticom i remenčićima po čitavoj dužini listova koji sežu sve do koljena.

Mlada dama prelijepih plavih očiju odlično je kombinirala minicu i glamurozne sandale do koljena

U ovakvim sandalama ženska noga izgleda vrlo privlačno, a cijeloj odjevnoj kombinaciji daju i dašak glamura koji, kako dokazuje zvijezda naše street style priče iz centra Zagreba, ne mora biti rezerviran samo za večer.

Svoj ljetni look "diva" zagrebačke špice upotpunila je velikim okruglim naušnicama i frizurom s velikim loknama. Njene vrlo lijepe crte lice još su više došle došle do izražaja zahvaljujući gustim obrvama i ženstvenom ružičastom ružu na usnama.

Sandale do koljena biraju i slavne dame za pojavljivanja na raznim događanjima, a kako ih one nose pogledajte u fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju