Street style inspiracije na našim ulicama nikada ne nedostaje, a vrvi njome i središte naše metropole. Među damama koje su "ukrale" pažnju jest i plavuša u crnom kaputu iz Zare ukrašenom zanimljivim detaljima

Galerija Street style plavuše iz centra Zagreba u neobičnom kaputu - 7 Street style plavuše iz centra Zagreba u neobičnom kaputu - 5 Street style plavuše iz centra Zagreba u neobičnom kaputu - 8 +5 Street style plavuše iz centra Zagreba u neobičnom kaputu Kaput mlade dame koja je na Trgu bana Jelačića u Zagrebu čekala prijateljicu ostavio je upečatljivi dojam.

Među damama koje su u centru Zagreba 'ukrale' pažnju je i plavuša u crnom kaputu ukrašenom zanimljivim detaljima

Neobičan kaput ukrašen je resama i reflektirajućim medaljonima, a svakako je riječ o odjevnom komadu kakav se ne viđa često. Ne čudi stoga da je ova zgodna plavuša privlačila pozornost prolaznika pa tako i fotografa koji su se zatekli na glavnom zagrebačkom trgu.

Ovaj poseban kaput iz Zare kombinirala je uz robusnije crne gležnjače s debljom petom, sivo-bijeli šal i crvenu torbicu.
Street style plavuše iz centra Zagreba u neobičnom kaputu - 8 Street style plavuše iz centra Zagreba u neobičnom kaputu (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju