Uobičajene gužve koja bi inače u ovo doba godine vladala u Splitu nema, ali i na polupraznim splitskim ulicama pronašli smo jednu street style kraljicu.

Dama, koja je na fotografijama željela ostati anonimna, osvojila nas je svojim ženstvenim i prpošnim street style izborom, a ona je sa svojim potpeticama od 20 centimetara osvojila vrući splitski asfalt.

Središtem dalmatinske metropole prošla je odjevena u kratku ružičastu haljinu s lepršavim volanima koja je dodatno naglasila njezinu preplanulu put.

Dovoljan je bio jedan pogled da se zaljubimo i u fantastične štikle ove "tajanstvene" dame. Vrlo atraktivne sandale sa šarenim cvjetnim uzorkom imaju deblju drvenu potpeticu od 20-ak centimetara, a dodatno su povišene debelom platformom. Definitivno je riječ o modelu u kakvom hodanje može biti pravi izazov, ali ova dama, kako se čini, svladala ga je u potpunosti.

Šetnja centrom Zagreba: Maksi haljina dostojna i holivudskog crvenog tepiha Ljetni street style iz centra Zagreba Ljetni street style iz centra Zagreba - 5 Ljetni street style iz centra Zagreba - 1 +8 Ljetni street style iz centra Zagreba - 10

Street style Zagreb: Dama s prozirnim cipelama - 2 Štikle plavokose dame za koje su se lijepili svi pogledi u Novom Zagrebu

Street style lijepe crnke u maksi haljini i tenisicama s platformom - 4 Crnka iz Sarajeva: Dokaz da su maksi haljina i tenisice s platformom itekako dobar spoj

Svoj street style upotpunila je s malom crnom torbicom ukrašenom zlatnim detaljima, a za završni wow dojam izabrala je lak za nokte u predivnoj crvenoj nijansi.

Prva štikla Splita Prva štikla Splita (Foto: Milan Sabic/PIXSELL)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju