Maksi haljine ovih su dana jedan od najpopularnijih odjevnih komada u street style kombinacijama, a obožavamo ih jer pristaju svakoj figuri bez obzira na konfekcijsku veličinu, žene se u njima osjećaju ugodno i dobro.

Galerija

Za svoje street style izdanje maksi haljinu odabrala je i plavokosa ljepotica koja se u društvu partnera prošetala središtem Zagreba. Nosila je vrlo lijep i ženstven model u crvenoj boji s tankim naramenicama i otvorima s bočne strane trbuha.

Dugačka lagana haljina po sredini ima visoki raspor koji model čini još senzualnijim, a uz koji su dovoljne i vrlo jednostavne sandale, poput "tanga" sandala kakve nosi lijepa street stylerica. Crvena maksi haljina savršeno pristaje njezinoj ženstvenoj, putenoj figuri i nema sumnje da će takav model uvijek privući pažnju.

Dama iz Zagreba koja preslatku Zarinu haljinu za 199 kuna nosi bolje od manekenke

Ljetni street style za šetnjicu Zagrebom mlada ljepotica dodatno je uljepšala odabirom modnih dodataka, ružičasto-crvenom torbicom i decentnim zlatnim nakitom, a istaknule su se i njezine efektne tetovažice na lijevoj ruci.

Street style ljepotica iz Zagreba u crvenoj maksi haljini - 4
Street style ljepotica iz Zagreba u crvenoj maksi haljini (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL)