Bijela košulja svakako spada u one modne klasike za koje bi se trebalo naći mjesta u svakoj ženskoj garderobi. I to ne samo zbog njezine svestranosti i prilagodljivosti – modni znalci tvrde da kada ste loše raspoloženi odjenete bijelu košulju i dan će odmah postati ljepši.

Galerija Street style u Rijeci - 5 Street style u Rijeci - 4 Street style u Rijeci - 1 +4 Street style kombinacije u Rijeci

Osim što popravlja raspoloženje, bijela košulja savršeno je rješenje i u situacijama kada ne znate što odjenuti. S njom jednostavno ne možete pogriješiti, bez obzira na godišnje doba ili prigodu, a naročito ih volimo nositi u sezoni proljeće/ljeto.

Street style u Rijeci - 4 Street stylerica iz Rijeke u bijeloj košulji i vrućim hlačicama (Foto: Goran Kovacic/Pixsell)

Upravo je lagana bijela košulja bila odabir i zgodne djevojke koja je prošetala centrom Rijeke. Svoj street style složila je od tri jednostavna modna komada koji su se lijepo upotpunili i stvorili stilski sklad. Klasičnu bijelu košulju s malo podvinutim rukavima riječka street stylerica kombinirala je uz svijetloplave vruće hlačice od trapera, dok je od obuće odabrala slatke sandale nude nijanse sa zlatnim detaljima i blok petom.

Street style kombinacija sa zagrebačke špice I sandale su top! Ljepotica iz Zagreba koja izgleda kao milijun dolara u haljini za 139 kuna

Franka Batelić Franka Batelić: Wow traperice i omiljena torbica Carrie Bradshaw za sjajno izdanje

Sunčane naočale zanimljivih četvrtastih okvira i malo nakita bili su baš dobar dodatak ležernom i mladenačkom street styleu djevojke iz Rijeke.
A još street style inspiracije iz uvijek zanimljive Rijeke pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Street style u Rijeci - 6 Street style kombinacije u Rijeci (Foto: Goran Kovacic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju