Obožavana crna vječni je modni favorit, a djevojke koje svojim street style kombinacijama "osvajaju" naše ulice vječna su nam modna inspiracija. Upravo je u potpunosti crno izdanje bio izbor mlade ljepotice koja je prošetala Cvjetnim trgom u Zagrebu.

Galerija Street style ljepotica s Cvjetnog trga Street style ljepotica s Cvjetnog trga - 6 Street style ljepotica s Cvjetnog trga - 7 +3 Street style ljepotica s Cvjetnog trga u super skinny trapericama i salonkama  

Da su četiri "obična" modna komada dovoljna za dojam od milijun dolara dokazala je ova divna "darkerica". Zvijezda naše street style priče iz centra Zagreba, jednostavne super skinny traperice s rašivenim rubom nogavica odlično je kombinirala uz crnu dolčevitu, modni klasik u koji se uvijek iznova zaljubimo.

Osvojila nas je i njezina kratka crna jakna od imitacije brušene kože i s ovratnikom od umjetnog krzna brenda Stradivarius. Dovoljne su bile još ženstvene crne salonke s visokom tankom potpeticom za street style koji privlači na prvi pogled.

Slika nije dostupna Lijepa "klasičarka" iz Zagreba u trapericama od kojih ćemo se oprostiti za koji dan

Slika nije dostupna Tamnokosa dama iz centra Zagreba u wow trapericama za 100 kuna

Lijepe crte lice ova mlada dama istaknula je decentnijim make-upom na očima i upečatljivim tamnim ružem na usnama.

Street style ljepotica s Cvjetnog trga - 5 Street style ljepotica s Cvjetnog trga u super skinny trapericama i salonkama (Foto: Slaven Janđel)


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju