Proljeće je mnogima omiljeno godišnje doba kada je u pitanju moda. Ne moramo hodati zamotani u debele jakne i kapute, a slojevito odijevanje omogućuje nam spajanje više omiljenih komada iz ormara.

Galerija Zagrebačko street style izdanje Zagrebačko street style izdanje Zagrebačko street style izdanje +8 Savršeno složena kombinacija za šetnju Zagrebom

Osim toga, prijelazno razdoblje i temperature koje još uvijek nisu previsoke omogućuju nam nošenje komada koji su popularni i u hladnijim mjesecima.

Jedan takav komad defitinivno su gležnjače, jedan od najpopularnijim modela obuće, nosiv velik dio godine. Popularne gležnjače u bež boji bile su i dio kombinacije mlade dame koju je naš fotograf snimio u šetnji centrom Zagreba.

No, gležnjače s blok potpeticom su bile samo jedan detalj ove ležerne, ali tako dobro sastavljene kombinacije. Za oblačni proljetni dan mlada dama iskombinirala je sako u kaki boji ispod kojeg se nazirala majica s printom. Preko ramena je nosila bež torbicu, a donji dio činile su svijetle traperice.

Zagrebačko street style izdanje Zagrebačko street style izdanje (Foto: Slaven Janđel)

Odlučila se za jako popularan model širih nogavica s neobrađenim rubovima. Ovakve traperice popularne su već nekoliko sezona i u ormarima mnogih dama u potpunosti su istisnule skinny modele koji su godinama bili na vrhu popularnosti. I mi smo zavirili u ponudu trgovina i izdvojili nekoliko modela traperica po uzoru na ove.

Savršeno pogođeno izdanje, koje također možete detaljnije pogledati u našoj galeriji, činila je i kosa zavezana u niski rep i decentni nakit.

Zagrebačko street style izdanje Savršeno složena kombinacija za šetnju Zagrebom (Foto: Slaven Janđel)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju