I prijelazno razdoblje između zime i proljeća donosi nam sjajne street style kombinacije s naših ulica, a jedan od gradova koji nas redovito nadahnjuje svojom modom svakako je Zadar. Na ulicama dalmatinskog grada zamijetili smo i mladu damu o kojoj smo već pisali u studenom, a sada nas je ponovno osvojila svojim street styleom.

Galerija

Kratki odjevni komadi šarmantnoj Dalmatinki pristaju kao saliveni, pa je, kao i u studenom kada je nosila mini haljinu leopard-uzorka, i za ovotjedni street style njezin izbor bila uska crna minica na koju je nosila crnu jaknicu te ispod nje crnu majicu. Veliki crno-bijeli šal koji je nosila prebačen preko jakne učinio je njezinu odjevnu kombinaciju još atraktivnijom i zanimljivijom.

Dalmatinka sa stilom: Trik za duže noge u kojem glavnu riječ imaju "mokre" tajice

Uz minicu zadarska street stylerica nosila je efektne crne najlonke koje su gore tanje, a u dijelu do iznad koljena debljeg tkanja te potpuno crne, zbog čega se čini kao da na tanke najlonke nosi još samostojeće čarape ili uske čizme iznad koljena. Takve najlonke proljepšavaju noge i čine ih vizualno dužima, a za još nekoliko centimetara tu su i crne gležnjače na visoku potpeticu ukrašene s dva remenčića i vezanjem.

Street style šarmantne Zadranke u zanimljivim najlonkama - 1
Street style šarmantne Zadranke u efektnim najlonkama (Foto: Marko Dimic/PIXSELL)