Dubrovački Stradun nepresušan je izvor modne inspiracije, naročito s dolaskom proljeća. Svojim street styleom, osmijehom, ali i pratnjom pažnju je privukla i zgodna mama koja je prošetala centrom Dubrovnika

Lijepo vrijeme mnoge žene i djevojke potaknulo je da prošeću dubrovačkim Stradunom, a među njima i šarmantna mama sa svojom bebom i partnerom. Za opuštenu šetnju izabrala je ležeran stree style, crveni kaput, crne tajice i ugodne "šlapaste" čizmice.

Svojim street styleom, šarmantnim osmijehom, ali i pratnjom pažnju je privukla i zgodna mama koja je prošetala dubrovačkim Stradunom

Od modnih dodataka izabrala je moderne sunčane naočale, a od make-upa ružičasti ruž. Svoju bebicu brižno je nosila u klokanici, dok ju je njezin partner zaštitnički zagrlio. Niti ovaj markantni visoki muškarac nije mogao proći nezamijećeno, kao ni njegov ležerni street style. Zeleno-smeđu jaknu kombinirao je uz bijelu košulju, plave traperice i plave tenisice, a svoj stil upotpunio je muškom torbom preko ramena i crnim sunčanim naočalama.

Zgodna mama simpatično se nasmiješila fotografu, a priznajemo da ni nama u društvu u kakvom je ona osmijeh ne bi silazio s lica.

U fotogaleriji pogledajte i street style kombinacije drugih mama, žena i djevojaka koje su prošetale Stradunom. Pogledajte i muškarca s Cvjetnog trga zbog kojeg smo zaboravili i na modu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju