Mnogi tijekom vikenda druženje s prijateljicama, opuštenu kavu i kupovinu vole obaviti u centru gradu. Uvijek ima nešto novo i zanimljivo, a i modnih inspiracija ne nedostaje. Ali ovoga puta "uhvatili" smo jedan prizor koji je barem na trenutak zanimljiviji od mode inspiracije

Galerija Muškarac s buketom u ruci Muški street style - 4 Muški street style - 3 +2 Muški street style - 2 Street style moda, odnosno modne kombinacije „običnih“ djevojaka i žena postala je zanimljiva i inspirativnija od savršeno stiliziranih manekenki u editorialima potvrđujući kako odlične ideje za odijevanje mogu imati sve žene, bez obzira na zanimanje kojim se bave.

Ovaj će buket sigurno izazvati osmijeh na licu dame koje će ga primiti, i zato apeliramo i na ostale muškarce da svoje djevojke, supruge, sestre i mame razvesele jednim cvijetom. Sigurne smo da su zaslužile.

No, u potrazi za jednom takvom street style idejom, prije svega za tople gležnjače i kapute, primijetili smo i jednu sasvim drugačiju kombinaciju.

Prizor lijepog buketa ružičastih ruža u ruci mladića besprijekorno odjevenog u elegantno odijelo i bijelu košulju barem je na trenutak postao zanimljiviji od ženskih modnih detalja.

Kako smo sigurne da će ovaj buket izazvati osmijeh na licu dame koje će ga primiti, apeliramo i na ostale pripadnike muškog spola da svoje djevojke, supruge, sestre i mame, barem povremeno i bez posebnog povoda, razvesele jednim cvijetom. Sigurne smo da su zaslužile.

A mušku modnu street style inspiraciju pogledajte u našoj galeriji.

Muškarac s buketom u ruci Buket ruža namijenjen dragoj osobi najbolji je modni dodatak Foto: Sandro Sklepić
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju