Šibenik je u srijedu guštao na 11 stupnjeva Celzijevih, a u skladu s više jesenskim nego zimskim temperaturama, odjenule su se i dame koje su prolazile šibenskim ulicama. Istaknula se među njima zgodna brineta čiji rokerski street style možemo opisati riječima – opako dobar

Galerija Odjevni komadi po uzoru na street style djevojku iz Šibenika - 1 Odjevni komadi po uzoru na street style djevojku iz Šibenika - 3 Odjevni komadi po uzoru na street style djevojku iz Šibenika - 2 +0 Deichmann, 119 kn Da su crna i siva uvijek dobar izbor za zimski street style, pokazala je zgodna djevojka koja centrom Šibenika nije mogla proći nezapaženo.

Zgodna dama iz Šibenika za svoj street style izabrala je kožnatu jaknu, uske traperice i čizme do bedara

Crnu kožnatu jaknu ukrašenu srebrnim patentnim zatvaračima i motorističkim detaljima na ramenima dužine do struka kombinirala je uz uske sive traperice ukrašene sličnim rebrastim uzorkom i patentnim zatvaračima.

Kombinaciju je začinila visokim crnim čizmama koje sežu do bedara i izgledaju opako dobro. Svoj street style s rokerskim štihom šibenska brineta upotpunila je crnim rukavicama i crnom torbicom sa srebrnim lancem, dok je oči od zimskog sunca zaštitila naočalama mačkastog oblika.

Inspirirani stilom ove dame, u trgovinama smo potražili slične modne komade, a što smo pronašli provjerite u fotogaleriji. Na istom mjestu pogledajte i modne kombinacije drugih djevojaka i žena koje su uljepšale ulice Šibenika.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju