Kako je divno vidjeti nasmijane ljude kako prolaze našim ulicama! Uz takve prizore barem na kratko zaboravimo na probleme i dan nam je odmah ljepši. Jednim takvim zaraznim osmijehom oraspoložila nas je i slatkica iz centra Zagreba koja je svojim street styleom u prvi plan stavila vitki struk i ravan trbuh

Galerija Street style slatkice iz centra Zagreba za maksimalno isticanje struka - 3 Street style slatkice iz centra Zagreba za maksimalno isticanje struka - 2 Street style slatkice iz centra Zagreba za maksimalno isticanje struka - 5 +1 Street style slatkice iz centra Zagreba za maksimalno isticanje struka Odličan, mladenački street style pokazala je preslatka brineta koja je u društvu muške pratnje prošetala središtem Zagreba.

Slatkica iz centra Zagreba svojim je street styleom u prvi plan stavila vitki struk i ravan trbuh

Uska bijela dolčevita maksimalno je istaknula njen vitki struk i ravan trbuh, a kombinirala ju je uz svijetloplave traperice ukrašene cvjetnim aplikacijama i poderanim dijelovima na kraju nogavica. Zgodna djevojka izabrala je udobnu obuću, popularne "šlapaste" čizmice u modernoj sivoj boji. Svijetlosivi kaput je njenom street styleu dao dozu profinjenosti, a velike okrugle naušnice dozu sjaja.

Staljing je upotpunila medenom ružičastom torbicom sa zlatnim detaljima u obliku valjka. Zvijezdi ove naše street style priče osmijeh nije silazio s lica, a priznajemo, ne bi ni nama da imamo struk poput njenog.

U fotogaleriji se prisjetite i nekih prijašnjih street style izdanja kojima su dame iz centra Zagreba naglasile struk.
Street style slatkice iz centra Zagreba za maksimalno isticanje struka - 2 Street style slatkice iz centra Zagreba za maksimalno isticanje struka (Foto: Slaven Janđel)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju