Kako je divno vidjeti nasmijane ljude kako prolaze našim ulicama! Uz takve prizore barem na kratko zaboravimo na probleme i dan nam je odmah ljepši. Jednim takvim zaraznim osmijehom oraspoložila nas je i slatkica iz centra Zagreba koja je svojim street styleom u prvi plan stavila vitki struk i ravan trbuh

Galerija

Odličan, mladenački street style pokazala je preslatka brineta koja je u društvu muške pratnje prošetala središtem Zagreba.

Slatkica iz centra Zagreba svojim je street styleom u prvi plan stavila vitki struk i ravan trbuh

Uska bijela dolčevita maksimalno je istaknula njen vitki struk i ravan trbuh, a kombinirala ju je uz svijetloplave traperice ukrašene cvjetnim aplikacijama i poderanim dijelovima na kraju nogavica. Zgodna djevojka izabrala je udobnu obuću, popularne "šlapaste" čizmice u modernoj sivoj boji. Svijetlosivi kaput je njenom street styleu dao dozu profinjenosti, a velike okrugle naušnice dozu sjaja.

Staljing je upotpunila medenom ružičastom torbicom sa zlatnim detaljima u obliku valjka. Zvijezdi ove naše street style priče osmijeh nije silazio s lica, a priznajemo, ne bi ni nama da imamo struk poput njenog.

U fotogaleriji se prisjetite i nekih prijašnjih street style izdanja kojima su dame iz centra Zagreba naglasile struk.

Street style slatkice iz centra Zagreba za maksimalno isticanje struka
Street style slatkice iz centra Zagreba za maksimalno isticanje struka (Foto: Slaven Janđel)