Serija ‘Seks i grad’ zaslužna je za pravu malu modnu revoluciju. Modna ostavština Carrie, Samanthe, Mirande i Charlotte je velika, a njihove odjevne kombinacije i danas inspiriraju mnoge žene

Jedna zgodna brineta koju je naš fotograf snimio u centru Zagreba nosila je odjevnu kombinaciju koju bi odobrila i Carrie Bradshaw.

 

A photo posted by Celia Lee Roach (@celiaroach) on

Ovaj lik iz serije ‘Seks i grad’ zaslužan je za veliki povratak golog struka. Slavna stilistica Patricia Field koja je bila zadužena za sve odjevne kombinacije u seriji često je Sarah Jessicu Parker odijevala u komade koji su otkrivali trbuh pa su topovi ili vezane majice u kombinaciji sa suknjom i dobrim štiklama postali jedan od zaštitnih znakova fiktivne modne ikone.

 

Upravo je u takvom izdanju zagrebačkom špicom prošetala naša današnja street style zvijezda. Nosila je voluminoznu fluorescentnu mini suknju, neonski ružičaste štikle s coflekom i majicu s natpisom ‘I love New York’ (Ja volim New York) svezanu u čvor.

Obožavateljice serije znaju da je Carrie jedino New York voljela više od odjeće i cipela pa smo sigurni da bi ovoj majici, ali i kompletnoj kombinaciji dala čistu peticu.

 

A photo posted by Celia Lee Roach (@celiaroach) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju