Tjedan visoke mode u Parizu obilježile su i različita street style izdanja koja privlače pozornost jednako kao i kreacije prikazane na pisti. Svoju novu haute couture kolekciju za jesen/zimu 2023./2024. pokazao je i Jean-Paul Gaultier, a nastala je u suradnji s gostom dizajnerom Julienom Dossenom, kreativnim direktorom modne kuće Paco Rabbane.

Galerija Street style u vjenčanici na Tjednu visoke mode u Parizu Street style u vjenčanici na Pariškom tjednu visoke mode - 3 Street style u vjenčanici na Pariškom tjednu visoke mode - 2 +1 Street style u vjenčanici na Tjednu visoke mode u Parizu

Ova značajna suradnja predstavlja spoj kreativnog DNK dvaju kultnih modnih giganta, Jeana Paula Gaultiera i Paca Rabannea. Brojni ljubitelji mode i vrhunskog dizajna pohodili su reviju na Tjednu visoke mode u Parizu, a među njima i američka dizajnerica Jessie Andrews, koja radi i kao producentica, model i DJ.

Na događanje održano u pariškom Rue Saint-Martinu Jessie je došla u pripijenoj haljini nalik vjenčanici. Kreacija bogato izvezena čipkom ima dugačke rukave ukrašene čipkastim volanom, a volan s efektom zgužvanosti nalazi se i na rubu same haljine. Ženstvena haljina čija boja imitira ton kože zatvorena je do grla, a donji dio odostraga ima prorez za lakše kretanje.

Street style u vjenčanici na Pariškom tjednu visoke mode - 1 Street style u vjenčanici na Tjednu visoke mode u Parizu (Foto: Profimedia)

Svoj street style za Tjedan visoke mode u Parizu Jessie Andrews zaokružila je bijelim cipelama s remenčićem oko gležnja i crnom pismo-torbom.

15 omiljenih ljetnih haljina na sniženju već od 10 eura s.Oliver, snižena sa 129,99 na 72,99 eura Pull&Bear, snižena s 19,99 na 17,99 eura Stradivarius, snižena s 19,99 na 17,99 eura +12 Massimo Dutti, snižena sa 69,95 na 49,95

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju