Rujan je počeo, ali ljeto se i dalje čvrsto drži, a u skladu s visokim temperaturama odijevaju se i zgodne djevojke koje prolaze centrom Zagreba. Jedna od njih osvojila nas je svojom street style kombinacijom kojom dominiraju skinny traperice visokog struka

Prezgodna plavuša koja je stajala na Bogovićevoj ulici u Zagrebu nikako nije mogla proći nezapaženo odjevena u svijetlo plave skinny traperice visokog struka i kratku bijelu majicu potkošulju.

Lijepa plavuša osvojila nas je svojom street style kombinacijom kojom dominiraju skinny traperice visokog struka

Ovaj model traperica, koji 'osigurava' guzu za razliku od traperica niskog struka koje mogu biti nezgodne kada sjednemo ili se sagnemo jer se znaju povući odostraga prema dolje, savršeno je istaknuo fenomenalnu figuru mlade dame.

Ležernost trapericama dali su poderani dijelovi na koljenima, a poderane traperica jedan su od najvećih trendova ove jeseni. Mladenačka street style kombinacija zaokružena je ruksakom kojeg umjesto klasične torbe bira sve više djevojaka i žena. Atraktivnoj pojavi ljepotice iz centra Zagreba pridonijela je i njena duga, raspuštena, plava kosa.

Inspirirani njenim izgledom pronjuškali smo trgovinama i pronašli modele trendi poderanih traperica visokog struka, a ponudu možete vidjeti u foto galeriji.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju