Bež je neutralna boja koja simbolizira jednostavnost, smirenost i opuštanje. Ona unosi element topline i ugode gdje god se koristi – od uređenja prostora do mode.

Galerija Dame na zagrebačkoj špici vole nositi odjeću u bež boji Žene u odjeći u bež boji uvijek izgledaju dotjerano i elegantno Bež boja je uvijek hit na zagrebačkoj špici +3 Zara hlače, 29.95 eur

Odjeća u bež boji iznimno je fleksibilna te se može lako kombinirati za dnevne i večernje prigode. Baloner u bež nijansi, primjerice, bezvremenski je komad koji izgleda sjajno sparen s trapericama, haljinama i poslovnim odijelima.

Riječ je o idealnoj boji za sve one koji žele izgledati dotjerano i lijepo, a bez previše muke i u svakom trenutku. Žene rado nose haljine, suknje, hlače i majice u ovoj klasičnoj boji, a velike su štovateljice i modnih dodataka u bež nijansama.

Cipele u bež boji nikad ne izlazi iz mode, a brojne dame ih u Hrvatskoj nose jer ne samo da proljepšavaju odjevnu kombinaciju, već i vizualno produžuju noge i figuru.

Žene u odjeći u bež boji uvijek izgledaju dotjerano i elegantno Žene u odjeći u bež boji uvijek izgledaju dotjerano i elegantno (Foto: Josip Moler/Cropix)

Da je odjevna kombinacija u različitim nijansama bež i smeđe boje pun pogodak, pokazala je i zgodna brineta iz centra Zagreba koja je prošlog tjedna snimljena na ulicama hrvatske metropole.

Mlada dama odlučila se za trendovski model bež hlača s predimenzioniranim nogavicama te ga sparila s puloverom na V izrez u vrlo sličnoj nijansi.

Kratki su baš šik: 15 balonera u omiljenoj bež boji već od 36 eura Bež baloneri su omiljeni komad za prijelazno razdoblje Stradivarius, 55,99 eura H&M, 89,99 eura +12 Massimo Dutti, 129 eura

Hrvatice ga obožavaju: Kaput plavokose zgodnice iz centra Zagreba s kojim ne možete pogriješiti Svijetlosmeđi kaput je omiljen brojnim damama u Hrvatskoj - 7 Svijetlosmeđi kaput je omiljen brojnim damama u Hrvatskoj - 5 Svijetlosmeđi kaput je omiljen brojnim damama u Hrvatskoj - 6 +8 Svijetlosmeđi kaput je omiljen brojnim damama u Hrvatskoj - 4

Preko ove jednostavne, ali vrlo lijepe kombinacije nosila je lagani kaput koji je dopirao do ispod koljena, a izdanje zaokružila sa smeđim baršunastim gležnjačama s blok-potpeticom.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela hlača po uzoru na zgodnu špicericu, a koje će se sigurno nositi na hrvatskim ulicama ovoga proljeća.

Reserved hlače, 35,99 eura Reserved hlače, 35,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju