Ovih dana mnoge dame iz ormara su izvadile balonere. Taj omiljeni komad za prijelazno razdoblje ima vojsku obožavateljica. Žene vole balonere jer su nepogrešivi, elegantni, šik, svestrani i nikad ne izlaze iz mode.

Galerija Bež baloneri su omiljeni komad za prijelazno razdoblje Stradivarius, 55,99 eura H&M, 89,99 eura +12 Massimo Dutti, 129 eura

Posebno popularni su baloneri u bež boji, koji u proljetnim mjesecima postaju nezaobilazan prizor na gradskim ulicama.

Trgovine u svojoj ponudi imaju razne modele. Tu su kratki, midi i dugi baloneri, pa svatko može izabrati opciju koja mu najviše odgovara. U galeriji na početku teksta izdvojili smo 15 modela balonera u bež boji koji definitivno neće biti komad koji će skupljati prašinu na dnu ormara.

Proljeće, spremne smo: 15 jakni za prijelazno razdoblje koje jedva čekamo nositi U prijelaznom razdoblju mnogi vole nositi kožnate modele &Other Strories, 149 eura Pull&Bear, 35,99 eura +12 H&M, 79,99 eura

Dobrom baloneru sudbina je da postane komad koji ćete nositi u raznim prigodama i u kombinaciji s većinom odjeće iz vašeg ormara jer baloneri izgledaju jednako sjajno kao dio ležernih i svečanijih kombinacija.

Massimo Dutti, 129 eura Massimo Dutti, 129 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Sinsay, 35,99 eura Sinsay, 35,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

AD twenty (Europa92), 131,99 eura AD twenty (Europa92), 131,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju