Najlonke su sjajan dodatak svakog ženskog ormara, a pogotovo u hladnijem dijelu godine kada smo u potrazi za dodatnim slojevima odjeće koji će nas utopliti. Ovisno o debljini, boji i uzorku sjajno će se uklopiti u dnevne i poslovne kombinacije, ali i u izdanja za večernji izlazak.

Galerija Street style brineta s upečatljivim najlonkama iz centra Zagreba - 1 Street style brineta s upečatljivim najlonkama iz centra Zagreba - 3 Street style brineta s upečatljivim najlonkama iz centra Zagreba - 2 +5 Street style brineta s upečatljivim najlonkama iz centra Zagreba - 5

Otkako su se pojavile 1939. godine na policama američkih trgovina kao alternativa za čarape, postale su popularne među damama svih dobi. To ne čudi s obzirom na to da ovi komadi napravljeni od najlona, likre ili sličnih rastezljivih materijala ispunjavaju nekoliko funkcija.

Oni prekrivaju područje nogu od struka do nožnih prstiju i štite ih od vanjskih utjecaja, vizualno mogu sakriti manje nesavršenosti kože, poput mrlja, ožiljaka i modrica, ali i uljepšati svaku modnu kombinaciju.

Najlonke Calzedonia, 124,354 kn Calzedonia najlonke, 124,35 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Najlonske čarape, popularno zvane još i hulahopke, danas se mogu kupiti u različitim bojama i uzorcima. U posljednjih nekoliko godina iznimno su popularni modeli u dvije nijanse iste boje koji izgledaju kao da se sastoje od dva dijela – običnih najlonki i čarapa natkoljenica.

Ovaj tip čarapa najbolje će izgledati kada se kombinira uz suknje i haljine mini kroja. Da je i dalje iznimno popularan, potvrđuje i brineta iz centra Zagreba koja je u jednom takvom modelu prošetala po Trgu bana Josipa Jelačića.

Street style brineta s upečatljivim najlonkama iz centra Zagreba - 3 Upečatljve najlonke najbolje izgledaju u kombinaciji s mini suknjom ili haljinom (Foto: Slaven Janđel)

Crne najlonke s ugrađenim čarapama natkoljenicama, a ukrašene lažnim pojasom i mašnom smeđokosa je dama sparila uz kožnatu minicu i debelu dolčevitu u crvenoj boji.

Plavuša iz Zadra: Opasno dobra suknja koja ne treba štikle da bi se izgledalo top Street style plavuša iz Zadra - 2 Street style plavuša iz Zadra - 1 Street style plavuša iz Zadra - 3 +3 Street style plavokosa dama pozirala je na okićenom Trgu bana Jelačića u Zagrebu - 10

Popularna haljina iz Manga: Lijepa Tea na špici u najtraženijem zimskom modelu Tea Matanović Tea Matanović u pletenoj haljini iz Manga Tea Matanović sa svojim predivnim udomljenim ljubimcima, Tihom i Fjodorom +2 Tea Matanović

Zaogrnula se toplom pernatom jaknom ukrašenom lažnim krznom, a na nogama je nosila klasične crne gležnjače na navlačenje s povišenim nazubljenim potplatom. Izdanje je zaokružila bež torbicom s potpisom Michaela Korsa.

Zavirite u našu fotogaleriju na početku teksta i pogledajte nekoliko modela atraktivnih najlonki po uzoru na špicericu iz centra Zagreba.

Street style brineta s upečatljivim najlonkama iz centra Zagreba - 2 Trik-najlonke koje izgledaju kao da halteri pridržavaju čarapu natkoljenicu (Foto: Slaven Janđel)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju