"Pa ova ljepotica je pljunuta Selena Gomez", čula su se začuđena šaputanja kada je centrom Zagreba prošla mlada dama koja neodoljivo nalikuje američkoj pjevačici. A sudeći prema fotografijama sličnost je zaista ogromna

Mlada ljepotica koja je u centru Zagreba uhvatila pažnju našeg fotografa itekako je zaslužila vlastitu foto galeriju u našoj street style priči zahvaljujući svojem tip-top stajlingu, ali i zbog velike sličnosti s američkom pjevačicom Selenom Gomez.

Osim svojim divnim street style izborom, dugokosa dama pažnju je privukla i zbog svoje sličnosti s 24-godišnjom pop zvijezdom Selenom Gomez

Prelijepa brineta razbudila je sivkasti jesenski dan odjevena u dva komada žive kobaltno plave boje: haljinu A kroja obogaćenu volanom u donjem dijelu te elegantne polu-čizmice na visoku potpeticu. Na haljinu kraljevski plave boje odlično je stajao crni kaput s krznenim ovratnikom i kožnate rukavice, a dodatnu dozu ženstvenosti dale su crne mrežaste čarape.

Osim svojim divnim street style izborom, dugokosa dama pažnju je privukla i zbog svoje sličnosti s 24-godišnjom pop zvijezdom Selenom Gomez. Na prvi pogled jasno je da dvije mlade ljepotice imaju izrazito slične crte lica, pa čak i figuru. Sigurni smo da bi zagrebačka Selena Gomez ukrala pogled i slavnog pjevača Justina Biebera, bivšeg dečka prave Selene. Pogledajte i hrvatsku dvojnicu Victorije Beckham koja je zapalila špicu, a ne propustite se prisjetiti i hrvatskog Bena Afflecka koji je izazvao pomutnju u centru Zagreba.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju