Koliko zagrebačke street stylerice vole Zaru, dokazuje i činjenica da je gotovo nemoguće proći centrom Zagreba, a ne uočiti neki komad tog vrlo popularnog španjolskog brenda. Zaru nosi i zgodna brineta kojoj traperice ukrašene upečatljivim detaljem stoje baš dobro

Galerija Street style tenisice - 4 Brineta iz centra Zagreba u Zarinim trapericama ukrašenima upečatljivim detaljem - 3 Brineta iz centra Zagreba u Zarinim trapericama ukrašenima upečatljivim detaljem - 1 +1 Stradivarius, 139,90 kn Zgodna djevojka prošetala je središtem Zagreba u mladenačkoj street style kombinaciji kojom dominiraju Zarine traperice ukrašene metalnim srcima. Svakako je riječ o detalju koji će privući pažnju, a ove uske crne traperice karakterizira i duljina do gležnja te porub nogavica bez šava.

Za svoj street style zagrebačka brineta izabrala je crne traperice ukrašene metalnim srcima

Traperice imaju i srednju visinu struku, što ih također čini vrlo poželjnim modelom.

Zarine traperice vitka brineta kombinirala je uz crnu bundicu, crnu košulju s bijelim točkicama i crne gležnjače s visokom uskom potpeticom koja se smatra najženstvenijom.

Nadahnuti street styleom ove zgodnice prošetali smo trgovinama i pronašli komade s kojima možete složiti sličnu odjevnu kombinaciju, a pogledati ih možete u fotogaleriji. Na istom mjestu prisjetite se i drugih zgodnih dama koje su Zagrebom prošetale u tamnim uskim trapericama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju