U središtu Zagreba svakodnevno pronalazimo "street style" inspiraciju, a svojim stilom, kakav ne viđamo često, nadahnula nas je i mlada plavokosa žena koju je ovih dana fotograf ulovio u šetnji centrom metropole.

Galerija Street style zagrebačke zgodnice u opasnoj minici - 1 Street style zagrebačke zgodnice u opasnoj minici - 4 Street style zagrebačke zgodnice u opasnoj minici - 3 +0 Street style zagrebačke zgodnice u opasnoj minici Vitka i visoka ljepotica privukla je pažnju odjevena u "poderanu" minicu koju je kombinirala uz crne mrežaste najlonke i crne gležnjače s metalnim detaljima i visokom potpeticom. Ultra kratka minica, kakvu treba znati nositi, a ova zgodnica to radi itekako dobro,  i visoke potpetice naglasile su njene lijepo građene noge.

Vitka i visoka ljepotica iz centra Zagreba privukla je pažnju odjevena u 'poderanu' minicu koju je kombinirala uz crne mrežaste najlonke

Pomalo buntovnički street style upotpunila je crnom majicom s motivom kaubojske čizme popularno zvane kaubojke i retro kaputom od brušene kože svijetlosmeđe boje. Stajling je zaokružila mladenačkim lančićem, sunčanim naočalama s trendi okruglim okvirima i nježno ružičastim ružem.

Zagrebačkoj "kaubojki"
za njen street style dajemo samo pohvale i visoke ocjene! Pogledajte i modni dvoboj prijateljica iz Zagreba u wow štiklama u kojem je teško naći pobjednicu.
Street style zagrebačke zgodnice u opasnoj minici - 4 Street style zagrebačke zgodnice u opasnoj minici (Foto: Slaven Janđel)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju