Kratke haljinice ljeti uvijek preplave ulice pa se prizor zgodnih dama u popularnom ljetnom komadu često viđa i u središtu Zagreba. A jedna brineta koju smo zapazili na Trgu bana Jelačića mini bijelu haljinu nosi tako neodoljivo

Mala bijela haljina ljeti ima kultni status male crne haljine, pa je možemo nazvati i sestricom legendarne male crne haljine.

Kratke haljinice ljeti uvijek preplave ulice pa se prizor zgodnih dama u popularnom ljetnom komadu često viđa i u središtu Zagreba

Žene je rado nose jer je vrlo praktična i svestrana, što se vidi i u našoj street style foto galeriji zgodnih dama iz centra Zagreba koje su svoju bijelu haljinicu kombinirale uz najraznovrsniju obuću - štikle, platforme, flatforme, japanke i tenisice.

A jedna zgodnica koju je bilo nemoguće ne zamijetiti dok je prolazila Trgom bana Jelačića svoju mini bijelu haljinu, šireg kroja nalik tunici, kombinirala je uz nude štikle s remenčićima koje, zbog dojma nevidljivosti, noge čine dužima. Vrlo jednostavna haljinica maksimalno je naglasila puteno utegnute noge zgodne brinete.

Lagana, lepršava haljinica donijela je i dašak mora na zagrebački asfalt, što i ne čudi jer se uz sitne promjene iz 'finjaka' može pretvoriti u najležerniji komad. Kombinira li se uz japanke ili ravne sandale može se bez problema nositi i na plažu.

U foto galeriji pogledajte i druge dame iz centra Zagreba u kratkim bijelim haljinicama.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju