...vesticu i odjenule mu crnu kožnatu jaknu jer smo uvjerene da bi njegova muževnost tada još više došla do izražaja! Crnokosi mladi gospodin koji je, vjerujemo, ukrao barem djelić pažnje dama dok je prolazio centrom Zagreba, i nama je zapeo za oko. Sve na njemu je baš kako treba, lijepo lice, građa tijela i stil odijevanja

Kišnu i tmurnu srijedu u Zagrebu vedrijom i veselijom učinio je zgodan muškarac kojeg je fotograf 'ulovio' dok je prolazio središtem metropole.

Zgodan muškarac iz centra Zagreba nosio je tamnoplave hlače, svijetlu košulju te prljavo bijelu vesticu. Ali mi bismo mu vesticu rado skinule i odjenule crni kožnjak

Njegovu pojavu ugodno oku bilo je lako zamijetiti jer na ovom privlačnom frajeru baš je sve nekako sa stilom. Za kišni dan crnokosi komad izabrao je 'finjak' odjevnu kombinaciju: plave hlače užeg kroja, košulju blijedo ružičastog i bijelog uzorka, prljavo bijelu vesticu na gumbe s tri efektna džepa te crne cipele - tenisice na vezanje.

Do izražaja je došlo i njegovo lijepo građeno tijelo, muževne crte lice, seksi trodnevna bradica i gusta, crna kosa. U ruci je ovaj frajer 'finjak' nosio kišobran, a mi priznajemo da bismo se rado s njim stisnule ispod tog kišobrana. Ili s njim podijelile svoj.

U foto galeriji pogledajte i druge zgodne muškarce iz centra Zagreba.

Ne propustite pogledati i Gospodina Zgodnog iz Ilice koji muškarce 'uči' kako se hoda gradom ako želiš da te žene primijete.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju