Odjeću s elastinom obožavamo jer je udobna, zahvaljujući elastinu, koji je drži 'na mjestu' ne rastegne se, a njena elastičnog prilagođava se pokretima tijela. Još kada osim udobnosti izgleda atraktivno – pun pogodak! A čistu peticu za svoju odjevnu kombinaciju kojom dominira haljinica s elastinom, od nas dobiva zgodna brineta koju smo zapazili na zagrebačkoj špici

Subotnja špica u centru Zagreba uvijek vrvi raznoraznim 'street style' kombinacijama, a jednu ležernu kombinaciju začinjenu seksepilom zapazili smo na zgodnoj brineti.

Ova ljepotica svoje vitko i skladno građeno tijelo istaknula je u zelenoj stretch haljinici dužine do iznad koljena. Preko super jednostavne, a opet vrlo efektne haljine nosila je svijetlo sivi kaput malo kraći od haljine, smeđe gležnjače na deblju visoku potpeticu te smeđu torbu. Gustu, smeđu kosu ova mlada dama nosila je raspuštenu.

>> Gležnjače za dan i noć: 10 modela od 179 do 999 kuna

Rastezljiva haljina zaista je istaknula ono najbolje na ljepotici iz centra Zagreba koja nas je inspirirala da prošećemo trgovinama i pronađemo slične modele haljina koje prate liniju tijela. Što smo izabrali pogledajte u foto galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju