Potraga za novim parom traperica može izazvati pravi vrtuljak emocija. Veličine koje se ne uklapaju, krojevi koji ne pristaju ili traperice koje izgledaju savršeno na vješalicama, ali ne i na nama. Frustracija je realna, kao i osjećaj zbunjenosti kada se susretnemo s redovima traperica. No u svim tim problemima nismo sami.

Galerija Europa 92 Europa 92 Europa 92 +8 Europa 92

Traperice su jedan od modnih komada koji definiraju naš stil, zato je bitno pronaći pravi par koji će nam pružiti osjećaj udobnosti, ali i podići naše samopouzdanje tako da se osjećamo dobro u svojoj koži.

Europa 92, trgovina koja je poznata po velikom izboru kvalitetnih traperica, odlučila je doskočiti problemima s kojima se susreću brojni njihovi kupci tako što su pokrenuli fantastičnu kampanju Jeans Expert koja se danas može vidjeti na gradskim plakatima. Ona je posvećena njihovim prodavačima odnosno Jeans Expertima koje su educirali kako bi nam pomogli u pronalasku idealnog para traperica. Zahvaljujući njima taj mukotrpan i kompliciran proces traganja za savršenim trapericama postaje lak zadatak jer svakome od nas pristupaju individualno kako bi udovoljili našim željama.

Kao pravi profesionalci u svome poslu, oni svaki izazov riješe kao od šale, a ovo su samo neki od problema kupaca s kojima se susreću i s kojima se i sami možemo poistovjetiti.

 

"ZNATE ONE ŠTO SUPTILNO NAGLASE GUZU, ALI DA NIJE VULGARNO."

Brendovi koji svoje poslovanje baziraju na trapericama neprestano unose novine koje obožavamo jer skrivaju naše nedostatke i ističu ono najbolje na nama. Jedan takav primjer su i Salsa traperice koje će vizualno podići čak i najravniju guzu i učiniti je prpošnom bez da pritom izgledamo napadno ili vulgarno.

"ŽELIM DA SU KLASIČNE, ALI OPET DA SU I MODERNE."

Ponekad je teško pronaći ravnotežu između trendi i klasičnog stila traperica. Trebamo pronaći traperice koje kombiniraju elemente klasičnog i modernog stila kako bismo stvorili univerzalni komad koji će trajati dugi niz godina. Ako smo u nedoumici ili se jednostavno gubimo u moru modela, eksperti iz Europa 92 tu su za nas da nam pomognu u našoj potrazi ta savršenim komadom.

"JA BIH ONE KOJE MI PAŠU U BEDRIMA, ALI DA SU UŽE U STRUKU TAKO DA NE MORAM NOSITI REMEN"

Većina nas traži traperice koje će laskati našoj figuri. No kako je izbor modela traperica danas izrazito velik, ponekad nam se to može činiti kao nemoguća misija. U ovakvim slučajevima najbolje bi bilo potražiti pomoć u trgovinama koje su specijalizirane za traperice poput Europa 92 gdje su prodavači educirani Jeans Experti i uvijek kupcu rado na usluzi. Oni će točno znati koji model traperica će najbolje odgovarati našim zahtjevima i našem obliku tijela.

 

"IMATE NEKE KOJE ĆE MI NEĆE DOSEZATI SAMO DO GLEŽNJA?"

Nismo svi jednake visine – ima nas niskih i visokih s dužim i kraćim nogama, pa je ponekad izazovno pronaći traperice čije će nogavice odgovarati našoj željenoj dužini. Zato treba tražiti one brendove traperica koji u svojoj ponudi imaju različite duljine nogavica.

"DA SU ONAKO CRNE, ALI NE PRECRNE…AKO ME RAZUMIJETE?"

Svijetle, tamne, isprane ili u boji. Danas je izbor boja traperica nevjerojatno širok pa se u njemu ponekad možemo i izgubiti. Ipak, boja traperica može biti ključna za stvaranje određenog stila ili kombinacije. Prije negoli se zaputimo u kupnju jednog komada, trebamo razmisliti o tome koji nam tonovi najbolje pristaju i koji stil želimo postići prije nego što odaberemo boju traperica.

Europa 92 Europa 92 Foto: PR

"JA BIH TRAPERICE KOJE IZGLEDAJU KAO TRAPERICE, ALI SU UDOBNE KAO TRENIRKA.“

Traperice koje nisu udobne mogu biti prava noćna mora za nošenje. Zato će Jeans Experti iz Europa 92 uvijek savjetovati da ako nam je udobnost na prvom mjestu, odaberemo traperice napravljene od mekanog i rastezljivog materijala kako bismo osigurali maksimalnu udobnost tijekom cijelog dana.

Europa 92 Europa 92 Foto: PR

"JA BIH TRAPEZ NOGAVICU, ALI NE FUL TRAPEZ, AKO ME KUŽITE?"

Trapez traperice mogu biti širok pojam, no pronaći one koje će najbolje odgovarati našoj građi tijela, a da pritom izgledamo kao da smo ispali iz Ludih 70-ih, može biti izazovno. Široke nogavice idealne su za one koji imaju malo izraženije bokove jer na taj ih način vizualno smanjuju i uspostavljaju balans svojoj građi tijela.

"IMATE NEKE SVEČANE, ALI DA SU I ZA SVAKI DAN?"

Različite prigode zahtijevaju različite stilove traperica, pa može biti izazovno pronaći savršen par za svaku situaciju. Čak i ako nemamo ideja kako uklopiti određeni model u svakodnevne ili svečane kombinacije, Jeans Experti će nam dati korisne savjete i ponuditi one koje će se lako prilagoditi različitim prigodama.

Europa 92 Europa 92 Foto: PR

"ZNATE ONAJ MATERIJAL - NIJE TRAPER, ALI NIJE NI DA NIJE TRAPER?"

Danas traperice dolaze u raznim materijalima koji mogu imitirati traper. Iako volimo klasični, čvrsti traper, ponekad želimo uživati u mekoći onih pamučnih s puno elastina, posebice ako je riječ o trapericama u kojima idemo na posao i želimo da nam prije svega bude udobno. No to ne znači nužno i manje trendi.

"DAJTE MI ONE TRAPERICE KOJE ĆE MI STISNUTI TRBUH."

Nesretni trbuščić mnogima od nas zadaje prave glavobolje, zato ga često volimo sakriti čvrstim trapericama koje će djelovati poput korzeta i sakriti nepravilnosti na tijelu. Kako bismo to napravili, birat ćemo traperice visokog struka koje će nas utegnuti. Ipak, to ne znači da treba uzeti traperice manjeg broja jer su traperice modni komad koji volimo nositi svakodnevno, pa nam je udobnost ipak prva na listi prioriteta.

Ako ste poput nas trenutno u potrazi za novim parom traperica, ali se mučite s nekim od ranije spomenutih problema, odaberite trgovine specijalizirane za traperice i koje o njima znaju sve. Europa 92 jedno je takvo mjesto s kojim ne možete pogriješiti, a uz njihovu novu uslugu Jeans Experta koju nude, sigurni smo da će svatko od nas pronaći model kao stvoren za sebe.

 

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Europa 92 po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju