Terapeut Steve Horsmon uspješno se bavi ‘life coachingom’ i drži radionice za muškarce koji žele riješiti probleme u svojim vezama ili brakovima i poboljšati ih. Nakon godina iskustva s muškarcima došao je do zanimljivog zaključka koji bi mogao iznenaditi žene

Žene bi se iznenadile kada bi mogle slušati moje razgovore s muškarcima. Naše rasprave su kontradiktorne ženskim shvaćanjima muškaraca. Oni definitivno ne žele samo seks, kaže terapeut Steve Horsmon.

To je potez moćniji od seksa jer se u tom trenutku muškarac osjeća snažno i prihvaćeno.

Točnije, postoji nešto što im je draže od seksa. Vjerovali li ne, on tvrdi da je u pitanju nježan dodir u kombinaciji s verbalnim ili neverbalnim odobravanjem.

Kada žena nježno prstima miluje partnera i istovremeno izražava svoje povjerenje i podršku u njega – to je potez moćniji od seksa jer se u tom trenutku muškarac osjeća snažno i prihvaćeno.

Razlog zbog kojeg muškarci nikada neće priznati da im je ovako jednostavna stvar draža od seksa? Zato što su sigurni da žene nikada ne bi povjerovale u to i samo bi uz smiješak zakolutale očima. Izgleda da su ispod snažne ‘fasade’ i oni ranjiva stvorenja koja žele biti voljena i prihvaćena.

Vjerujete li da muškarcima seks nije najvažniji?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju