Prvi spojevi često izgledaju kao romantičan razgovor za posao. Pričamo o svojim interesima, prijašnjim iskustvima, planovima za budućnost. Razmišljamo o tome zaslužuje li on 'probni rok' u obliku nekoliko spojeva ili ipak nije ispunio očekivanja pa ćemo dati priliku drugom kandidatu

Postoje teme o kojima izbjegavamo pričati na prvom spoju. One ostaju dio naših unutarnjih monologa jer nemamo hrabrosti izustiti što nam je na umu, ovo su rečenice koje prešućujemo na prvom spoju.

1. Moje grudi zapravo nisu ovako velike. Nosim odlično podstavljen grudnjak.
Muškarci i žene složite će se u jednom – naš dekolte je najveća mala laž na prvom spoju. Uglavnom se posebno spremamo za tu priliku, pomno odabiremo odjevnu kombinaciju, šminku, ali i grudnjak jer želimo da sve stoji na svom mjestu (pogotovo ako prirodno više ne stoji tamo gdje bi trebalo).

2. Nemam ništa protiv ljubljenja na prvom spoju. Ako te večeras ne poljubim, nisam zainteresirana.
Kada vas ponese kemija, prekršit ćete sva pravila koja ste si nametnuli prije prvog spoja pa tako i ono o ljubljenu. Budimo iskrene, ako nam se netko uistinu svidi, do kraja večeri sto puta ćemo se upitati kako se ljubi i zamišljat ćemo njegove usne na svojima. Ako prvi spoj završi bez leptirića u trbuhu, velika je vjerojatnost da nećemo previše razmišljati o drugom spoju.

3. Od ovog trenutka u ovom odnosu postoji samo nas dvoje. Ako slučajno viđaš druge ljude, molim te da prestaneš.
Sve smo bile u toj situaciji. Onaj trenutak kada shvatimo da sjedimo nasuprot muškarca kojeg želimo samo za sebe, ali ne pada nam na pamet da pokrećemo razgovor o tome. Zato obično šutimo i razbijamo glavu razmišljajući o tome ima li nekog drugog 'sa strane'.

4. Ako me u bilo kojem trenutku naše potencijalne veze pitaš s koliko sam muškaraca spavala, lagat ću ti.

Iako na početku jedni drugima uvijek obećavamo potpunu iskrenost, kod famoznog pitanja o bivšim partnerima sve to pada u vodu. Možda ćete 'slučajno' izostaviti onog tipa kojeg bi ionako radije zaboravile ili ćete malo povećati brojku.

5. Ja sam cura za dugu vezu/kratku avanturu.
Prvi spoj zapravo nije situacija u kojoj bismo trebali razmišljati o tome što on želi. Trebale bismo se fokusirati na svoje želje. Da smo hrabre, odmah bismo priznale što tražimo od njega i svima skratile muke. Često nam se savjetuje da na prvom spoju ne pričamo o braku ili djeci, ali ako je to nešto što zapravo želite u budućnosti, nema smisla da se vežete za muškarca koji se ne vidi u ulozi muža i oca.

Naravno, ne trebate birati svadbenu salu ili imena djece na prvom spoju, ali nema ništa loše u tome da popričate o viziji vlastite budućnosti. Ako trenutno želite samo malo razonode, uzmite u obzir da možda sjedite nasuprot muškarca koji ima drugačije namjere. U svakom slučaju, kod ovakvih stvari iskrenost je uvijek poželjna jer tako nećete povrijediti drugu osobu, a i sebe možete zaštititi.

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju