Vjenčanje je događaj koji mladence preplavljuje osjećajima, a u tom moru emocija, uzbuđenja i strke lako se dogodi da mladenka zaboravi napraviti neke bitne sitnice prije vjenčanja. Naravno da su tu kuma ili djeveruše koje će mladenki pomoći da ništa ne zaboravi, ali propusti se ipak mogu dogoditi. Evo kojih to 8 stvari mladenke najčešće zaborave napraviti prije vjenčanja

1. Ponijeti sa sobom toaletnu torbicu
Kvalitetni make-up može biti postojan satima, ali u jednom trenutku ipak ćete ga morati popraviti. Zato na vjenčanje ne zaboravite ponijeti toaletnu torbicu u koju ćete staviti ruž, puder i još par sitnica koje će vam sigurno dobro doći tijekom večere, poput maramica za osvježavanje.

2. Nešto prigristi

Zbog uzbuđenja i cijele strke na dan vjenčanja mnogim je mladenkama prvi obrok onaj koji pojedu tek na svadbenoj večeri. No mladenka bi svakako trebala nešto pojesti prije nego krene 'gungula' jer se zbog gladi u nekom trenutku može osjećati loše, a to će joj samo pokvariti sreću i veselje.

'Kako bi joj dan vjenčanja ostao u najljepšem sjećanju mladenka ne smije zaboraviti napraviti neke bitne sitnice prije svadbe'

3. Sačuvati pozivnicu za fotografa
Kod planiranja broja pozivnica kojima će goste pozvati na vjenčanje, mladenci nerijetko previde onu jednu pozivnicu koju će dati fotografu da je fotografira. S obzirom da su sve pozivnice poslane, mladenci tada nemaju fotografiju svojih pozivnica, a one su itekako važan dio svakog vjenčanja.

4. Snimiti CD s najdražim pjesmama

Predivan dan kao što je dan vjenčanja vrijedi slaviti uz vama najdražu glazbu. Snimite CD s omiljenim pjesmama koje ćete slušati dok se uređujete za vjenčanje i dok čekate svoje goste, ukoliko se okupljaju u mladenkinom domu.

5. Ponijeti rezervne, udobne cipele
Ma koliko vam se cipele koje nosite činile udobne, pa čak da ih i jeste već razgazili, gotovo je sigurno da ćete se u nekom trenutku željeti preobući. Naročito ako nosite cipele na izrazito visoku potpeticu – svakako ponesite rezervne, udobne cipele u kojim ste znali provesti ili prohodati cijeli dan.

6. Ponijeti kutijicu ili jastučić za prstenje

Dio obreda kada se uzima vjenčano prstenje ljepše će izgledati ako je prstenje položeno u lijepu kutijicu ili na dekorirani jastučić, nego da ga se samo izvadi iz džepa.

7. Sačuvati komad torte za dan poslije
Torte na vjenčanjima uvijek ostane i mladenci je rado raspodijele svojim gostima za ponijeti kući, ali pritom mogu zaboraviti sačuvati komad za sebe. S obzirom na to da većina mladenki na svadbi pojede najviše par zalogaja torte sačuvajte komad u kojem ćete u miru uživati dan poslije.

8. Napuniti mobitel

Svakoj mladenki preporučamo da na dan svoga vjenčanja mobitel ostavi kod kuće, ali možda ćete se ipak prije odlaska morati javiti na neke pozive pa ne zaboravite napuniti mobitel.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju