Seks je strastveni trenutak u kojem morate maksimalno uživati. No postoje neke navike koje ga mogu pokvariti ili pak izazvati neželjene posljedice nakon seksa. Donosimo tri stvari koje žene ne bi trebale raditi prije seksa.

 

1. Depilirati se

Tijekom seksualnog odnosa područje oko prepona i bedara izloženo je trenju i prekomjernom znojenju. Upravo zbog toga koža će se iziritirati ako je netom prije seksa depilirana, a kao što je mnogim ženama dobro poznato, pojedini dijelovi mogu se i upaliti.

Seks Pet Hrvatica o najboljem seksu s ljetovanja: "Nismo ni čekali da se skinemo do kraja"

2. Popiti lijek protiv alergije

Lijekovi koji umanjuju alergijske reakcije poput antihistaminika djeluju tako da opuštaju tijelo. No ovaj lijek ima snažno djelovanje i na vašu sluznicu koja je povezana sa cijelim tijelom, počevši od usne šupljine pa tako i s vašim intimnim područjem.

Antihistaminici smanjuju lučenje vaginalne sluzi zbog čega seks neće biti ugodan kao i obično. Stručnjaci manjak sluzi usko povezuju i s orgazmom, što znači da će žene tada puno teže i gotovo nikako doći do željenog vrhunca. Isto vrijedi i za pokušaje začeća jer vaginalna sluz značajno olakšava prolazak spermotozoida do jajašca.

Što muškarcu prođe kroz glavu kad vidi ženu golu Pet misli koje muškarcima prođu kroz glavu kad ženu vide golu

3. Trpjeti odlazak na WC

Ako ste se upustili u vrući trenutak, a strast je na samom vrhuncu, no osjećate potrebu za odlazak na zahod i mokrenjem, nemojte trpjeti. Naime, mjehur je smješten vrlo blizu vagine i svaki pritisak na isti itekako ćete osjetiti, zbog čega seks neće biti toliko ugodan i opušten. Isto tako, ako vam se urinira tijekom seksa mokraćni kanal i mjehur su opterećeni i puni tekućine zbog čega je opasnost od upale mjehura uzrokovane seksom puno veća.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju