Za blagdansku špicu u Zadru dame su iz ormara izvadile najbolje krpice i prošetale svoje atraktivne street style kombinacije. Unatoč zimi, minica nije bila rijedak izbor kao ni efektne najlonke s uzorkom, a jedna prezgodna dama svoju figuru pješčanog sata naglasila je u bež kombinaciji.

Galerija

Blagdani pod epidemiološkim mjerama nisu pokolebali Zadranke da zablistaju u ovo slavljeničko vrijeme i pokažu svoja najbolja street style izdanja.

Jedna plavokosa ljepotica "osvojila" je blagdansku špicu svojim finim i baš dobrim izdanjem u bež boji. Pleteni crop-top s dolčevita kragnom kombinirala je uz uske hlače dužine do iznad gležnja i vrlo visokog struka. Takav spoj savršeno je naglasio ženstvenu figuru pješčanog sata ove šarmantne dame koja je ispod kratkog pulovera odjenula svijetloplavu košulju, a gore tamnoplavi kaput sa zlatnim gumbima.

Crnka iz Zadra: "Hrabra" leopard-suknja s rasporom za prvi dan zime

Crne čizmice s tankom potpeticom, mala torbica te crveni ruž i lak na noktima zaokružili su tip-top look plavokose ljepotice koja je poglede ukrala i s još jednim adutom - svojim prekrasnim, toplim osmijehom.

Street style u Zadru - 5
Svojim street styleom dama sa zadarske šice savršeno je naglasila figuru pješčanog sata (Foto: Dino Stanin/PIXSELL)