Od 4. do 13. listopada IKEA nudi 15 % popusta na sav namještaj i pribor za kućne ljubimce.

 U listopadu, mjesecu u kojem obilježavamo Svjetski dan zaštite životinja, IKEA je odlučila nagraditi sve vlasnike kućnih ljubimaca koji svakodnevno vode brigu i savjesno paze na svoje male ili velike četveronožne prijatelje. Od 4. do 13. listopada zagrebačka robna kuća IKEA tako nudi neodoljivu ponudu koja će ti pomoći u stvaranju posebnog kutka u domu u kojem će se tvoji ljubimci osjećati sigurno, opušteno i udobno.

Više od 50 proizvoda za mačke i pse po 15 % nižoj cijeni

Posebno dizajnirana kolekcija namještaja LURVIG, nastala u suradnji s veterinarima kako bi zadovoljila potrebe našeg suživota s kućnim ljubimcima, tijekom deset dana promocije u listopadu bit će dostupna po 15 % nižoj cijeni.

PR PR


Među njima je i krevet za mačku u crnoj boji koji u tren oka može postati udobna kućica s malim otvorom, mekani krevet s visokim naslonom ili pak ugodan kutak sa srednje visokim zidovima. Odluka je na tebi. Ups, na tvojoj maci. Za one zaigrane trenutke tvom će psu dobro doći loptica u koju možeš sakriti i nagradu (omiljenu slasticu svog ljubimca), a ostale proizvode otkrij na linku.

PR PR

Osnovni paket za udomljene pse ili mace

Ako još uvijek nemaš, a jako (si) želiš kućnog ljubimca, razmisli o njegovom udomljavanju. Sklonište u Dumovcu je samo u prvoj polovici ove godine za 379 pasa uspješno pronašlo dom, no i dalje postoje oni za koje se još uvijek traži siguran smještaj. IKEA će ovom skloništu donirati stotinu LURVIG deka te brojne druge IKEA proizvode za kućne ljubimce, a njihovom radu možeš pomoći i ti. Ako udomiš psa ili mačku 4. ili 5. listopada, IKEA će tvoje dobro djelo nagraditi osnovnim kompletom proizvoda za kućnog ljubimca, odnosno psa ili mačku. Jedino što moraš je u robnu kuću IKEA Zagreb donijeti potvrdu o udomljavanju koju će ti dati Sklonište u Dumovcu – a tvoj te poklon već čeka spreman.

PR PR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju