Ukoliko ne nosite uniformu na posao, odabir odjeće može biti popriličan izazov za naše strpljenje. Ali bez straha! Donosimo vam jednostavne i za posao sasvim prikladne suknje koje možete kombinirati s lijepim majicama ili bluzama i tako dobiti odgovor na vječno pitanje ''što bih mogla sutra odjenuti na posao?''

Na posao ne morate uvijek dolaziti u hlačama, naravno, osim ako vam tako ne nalažu pravila unutar tvrke. Za tople dane pred nama dajte mašti na volju i poigrajte se sa suknjima kako bi kreirali svoj poslovni look.

'Suknje A kroja mogu biti ženstvene i senzualne, a idelane su i u casual varijanti '

Jedan od najtraženijih krojeva koji laska gotovo svakom obliku ženskog tijela svakako su suknje A kroja. Osim što suknja A-kroja pada preko bokova i bedara te tako struk čini još tanjim, ovaj savršen komad odjeće možete kombinirati na različite načine.

Duge i lepršave suknje naglasit će vašu ženstvenu stranu. Uz to što mogu biti senzualne, idelane su i u casual varijanti. Običnu usku majicu s V ili okruglim izrezom možete kombinirati uz suknju. Ako još k tome dodate jednostavan i decentan nakit ili ukras za kosu, uspijet ćete stvoriti novi poslovni look. 

U galeriji fotografija donosimo 5 različitih suknji A-kroja koje smo za vas pronašli u našim trgovinama.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju