Suknje s elastičnim pojasom tražena su roba među ljubiteljicama udobnosti. Ne samo da je riječ o vrlo udobnom modelu, već i suknji koja se prilagođava figuri te „oprašta“ preskočene treninge u teretani ili nekoliko pojedenih komada torte nakon večere.

Galerija Suknje s rastezljivim pojasom hit su među ljubiteljicama udobnosti Next suknja, 313 kn Sinsay suknja, 49,90 kn +9 Reserved suknje, 139,90 kn

I ovoga proljeća popularne su pletene suknje midi kroja s elastičnim pojasom jer se vrlo lako kombiniraju za dnevne i večernje prilike. Lijepo će izgledati uz cipele ili sandale na visoku potpeticu, ali i ležerne tenisice.

U proljetnim kolekcijama pletene suknje s elastičnim pojasom dolaze u širokom spektru boja – od neutralnih bež nijansi preko jarko zelene i ružičaste do svevremenski crne boje.

H&M suknja, 227 kn H&M suknja, 227 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Ljubiteljice udobnosti u proljeće se ne odriču niti plisiranih modela A kroja rastezljivog pojasa koje laskaju ženskoj figuri.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali 12 modela suknja midi kroja s gumicom u struku koje se mogu pronaći po cijenama od 49 do 639 kuna.

Fashion Nova suknja, 150 kn Fashion Nova suknja, 150 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju