Suknje su svestrani odjevni komad koji se može kombinirati na bezbroj načina, a njima se mogu i odlično prekriti 'nedostaci' na tijelu, bilo da želite stanjiti svoju figuru ili je pak proširiti. Osim kroja, u tome vam mogu pomoći i uzorci na suknji pri čemu, naravno, treba paziti na to kakav uzorak birate jer – dobar uzorak na suknji zlata vrijedi

Suknje su idealan odjevni komad za 'lažno' proljeće koje nas prati posljednjih dana. Može ih se kombinirati uz deblje i tanje čarape, a suknje mogu biti i pomagač za skrivanje onih sitnica kojima na svome tijelu nismo baš najzadovoljnije.

Suknje su svestrani odjevni komad koji se može kombinirati na bezbroj načina, a njima se mogu i odlično prekriti 'nedostaci' na tijelu

I to vrijedi i u slučaju da želite izgledati mršavije, ali i u slučaju da si želite dodati koji kilogram.

Kako najpametnije odabrati suknju s uzorkom otkrio nam je stilist Ivan Friščić:

'Zlatno je pravilo, kad je riječ o geometrijskim uzorcima među kojima su najpopularnije prugice, da punijim ženama bolje stoje okomite prugice, a ženama koje su mršavije i žele si dodati obline vodoravne prugice. Cvijeće i slični uzorci pogodniji su za mršavije žene. Cvijeće je samo po sebi bombasto i okruglo pa takav uzorak može dodati kilograme', objašnjava stilist Ivan Friščić.

U foto galeriji pogledajte suknje s uzorcima u kojima ćete izgledati mršavije.


Jedan od najmudrijih uzoraka za vizualno sužavanje figure, ističe Friščić, je vješto postavljen crtež na suknji. Suknje s crtežima već su nekoliko sezona vrlo in, a njihovoj popularnosti ne nazire se kraj.

'Suknja s crtežom postavljenim na sredini suknje, dok je suknja sa strane praznija, najbolje će stajati punijim ženama'
, kaže Ivan. Još jedan odličan izbor za žene s oblinama je suknja koja je sa strane jednobojna, a u sredini ima uzorak.

Prošetali smo trgovinama i izabrali 7 modela suknji s uzorkom za svaki stas od 230 do 2.130 kuna, a što se nudi pogledajte u foto galerijama.

Pročitajte i koji su to uzorci koji proširuju svaku figuru te doznajte kako se odjenuti da izgledate mršavije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju