Dolazi vrijeme kada će sunčane naočale biti neizostavan modni dodatak. Želite li se ovoga proljeća i ljeta istaknuti u mnoštvu izaberite sunčane naočale s trendi cvjetnim uzorkom

Galerija Sunčane naočale Sunčane naočale s cvjetnim uzorkom iz trgovina - 2 Sunčane naočale s cvjetnim uzorkom iz trgovina - 4 +2 Emilio Pucci (Yoox), 578 kn Nakon haljina, torbi, hlača, obuće, neodoljivi cvjetni uzorak našao se i na sunčanim naočalama. Ovakav model sunčanih naočala bit će savršen izbor za dame koje vole ženstveni i šik stil te će svakoj kombinaciji udahnuti dašak proljeća.

Upečatljivi modeli kakve donosimo u fotogaleriji mogu biti glavne zvijezde vašeg stajlinga za koje ćete sigurno dobiti komplimente. Oftalmolozi ističu kako je za oči čak manje štetno uopće ne nositi sunčane naočale nego nositi nekvalitetne, a najbolji su izbor, naravno, kvalitetne sunčane naočale s dobrom UV zaštitom.

Osim da štite oči, želimo da su sunčane nočale i estetski ugodne oku, a upravo takvih 5 modela s cvjetnim uzorkom možete razgledati u fotogaleriji.
Sunčane naočale s cvjetnim uzorkom iz trgovina - 5 Dolce&Gabanna (Optika Anda), 1750 kn Foto: Zadovoljna.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju