Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa nastavljaju svoju kraljevsku afričku turneju.

Galerija Harry, Meghan i Archie posjetili su Desmonda Tutua Archie je očarao sve prisutne, uključujući i nadbiskupa Tutua Zbog Archieja Meghan ne skida osmijeh s lica +2 Archie i Meghan tijekom susreta s Desmondom Tutuom

Bračni par posjetio je nadbiskupa Desmonda Tutua, nobelovca i legendarnog borca protiv apartheida, u prostoru njegove zaklade Desmond & Leah Tutu Legacy Foundation u Cape Townu.

Sa sobom su poveli posebnog gosta. Naravno, u pitanju je njihov 4-mjesečni sinčić Archie, koji je raznježio sve prisutne, uključujući i nadbiskupa koji je razigranom mališanu udijelio poljubac.

Archie je očarao sve prisutne, uključujući i nadbiskupa Tutua Archie je očarao sve prisutne, uključujući i nadbiskupa Tutua (Foto: Getty Images)

Hvala nadbiskupu Tutuu za nevjerojatno toplu dobrodošlicu. Archieju je drago što vas je upoznao, poručili su vojvotkinja i vojvoda nakon susreta na svom službenom profilu na Instagramu.

Archie je bio sjajno raspoložen tijekom svog prvog radnog zadatka i ni u jednom trenutku nije zaplakao. Znatiželjno je promatrao što se događa oko njega i u nekoliko navrata izmamio velik osmijeh mame Meghan, koja jednostavno blista dok u naručju drži svog mezimca.

Zbog Archieja Meghan ne skida osmijeh s lica Zbog Archieja Meghan ne skida osmijeh s lica (Foto: Getty Images)

POGLEDAJTE I PRESLATKE FOTOGRAFIJE MALIH ARCHIJEVIH BRATIĆA I SESTRIČNE:

George, Charlotte i Louis: Razigrani trio na mjestu koje krije posebnu posvetu baki Diani George, Charlotte i Louis posjetili su vrt koji je Catherine dizajnirala za izložbu cvijeća Catherine s malenim Louisom Preslatki Louis +1 George, William, Catherine i Louis

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju