Za članove britanske kraljevske obitelji svibanj je tradicionalno rezerviran i za posjet velikoj izložbi cvijeća koju u četvrti Chelsea organizira Kraljevsko hortikulturno društvo.

Galerija George, Charlotte i Louis posjetili su vrt koji je Catherine dizajnirala za izložbu cvijeća Catherine s malenim Louisom Preslatki Louis +1 George, William, Catherine i Louis

Redovito je posjećuje i vojvotkinja od Cambridgea, koja je ove godine imala poseban zadatak. Dizajnirala je vrt u sklopu izložbe, a nada se da će njime inspirirati ljude na povratak prirodi i naglasiti dobrobiti prirodnog života ta naše mentalno i fizičko zdravlje.

Vjerujem da za djecu provođenje vremena na otvorenom u ranim razvojnim fazama igra ulogu u postavljanju temelja za sretan i zdrav život u odrasloj dobi, kazala je Catherine.

Princeza Charlotte slavi četvrti rođendan - 3 Princeza Charlotte: Nove fotografije slatke kraljevne za četvrti rođendan

Meghan i Harry predstavili su svog sina javnosti Slatkiš mali! Meghan i Harry napokon predstavili sinčića

U vrtu je pronašla mjesto i za bijele potočnice, cvijet koji za njezinu obitelj ima posebno značenje. Naime, upravo su one bile omiljen cvijet princeze Diane. Catherine je na ovaj način odala počast pokojnoj princezi baš kao što je to na svom vjenčanju napravila Meghan Markle, uvrstivši bijele potočnice u svoj vjenčani buket.

Uoči 20. godišnjice Dianine smrti, 2017. godine u vrtovima Kensingtonske palače posađeno je tisuće bijelih potočnica u znak sjećanja na neprežaljenu princezu.

Uoči otvaranja izložbe vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea u vrt su doveli i svoju dječicu, princa Georgea, princezu Charlotte i princa Louisa, koji su s oduševljenjem istraživali sve skrivene kutke ove male zelene oaze s posebnom posvetom njihovoj baki.

George, William, Catherine i Louis George, William, Catherine i Louis (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju