Tommitrise Collins dugo se spremala za svoj online ispit iz psihologije, ali ni u snu nije očekivala da će ga polagati u rađaoni. Majka priroda ne pita za školovanje pa je tako Tommitrise dobila trudove ranije od predviđenog termina i to baš dan uoči ispita

Nema toga što odlučna žena ne može napraviti, a to je još jednom dokazala i Tommitrise Collins koja je dan uoči važnog ispita iz psihologije morala na svijet donijeti svoju bebicu.

Nakon 20 sati trudova stiglo je vrijeme polaganja ispita, a ona je bez treptaja oka spremno otvorila svoj laptop i prionula poslu. Njezina sestra Shanell Brinkley-Chapman na Facebooku je objavila fotografiju iz bolničke sobe.

E ovo su snažni prioriteti. Trudovi na 3 minute razmaka, a ona rješava svoj ispit iz psihologije. Sestrice, bit ćeš sjajna mama, napisala je uz fotografiju koja se ubrzo proširila internetom.

Tommitrise je ispit uspješno položila i rodila preslatku malu djevojčicu Tyler Elise koja već sigurno osjeća da je njezina mama prava super-žena.

 

This is what you call "Strong Priorities". Contractions 3 minutes apart and still takes her Psychology Test! You are going to be a great Mom baby sis!

Posted by Shanell Brinkley-Chapman on Thursday, November 12, 2015

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju