U lipnju 2011. godine bračne zavjete u u crkvi Gospe Lurdske u Zagrebu izrekli su hrvatski nogometaš Luka Modrić i njegova supruga Vanja Modrić.

Galerija Ivana Vida nosila je vjenčanicu s raskošnim šlepom Vanja Modrić Izabel Kovačić +5 Andrej Kramarić i Mia Ćurković

Za veliki dan Vanja je odabarala romantičnu vjenčanicu ukrašenu cvjetnim aplikacijama i biserima. Klasična vjenčanica, jednosatvnog kroja pokazala se kao pun pogodak, a uz haljinu su se uklopile i sandale optočene kristalima Swarovski.

Vanja Modrić Vanja Modrić (Foto: Robert Anic/Pixsell)

Izabel Kovačić je za vjenčanje s hrvatskim nogometnim reprezentativcem Mateom Kovačićem 2017. godine izabrala haljinu talijanskog dizajnera Antonija Rive. Na haljini su se isticali volani koji su počinjali u struku i širili se prema dnu.

Izabel Kovačić Izabel Kovačić (Foto: Robert Anic/Pixsell)

U svibnju ove godine sudbonosno da izgovorili su nogometaš Marko Livaja i njegova izabranica, fitness trenerica Iris Rajčić.

Iris Rajčić Iris Rajčić (Foto: Milan Sabic/Pixsell)

Iris je za veliki dan odabrala vjenčanicu od čipke i tila, s golim leđima.

Kad se žene nogometaši: Kako se odijevaju gošće na najglamuroznijim hrvatskim vjenčanjima Tia Mamić, Lucija Mamić i Iva Mamić na vjenčanju nogometaša Tina Jedvaja i Dine Dragije Lucija Mamić, Iva Mamić i Višnja Vjetrović na vjenčanju nogometaša Tina Jedvaja i Dine Dragije Gošće na vjenčanju nogometaša Tina Jedvaja i Dine Dragije +8 Gošće na vjenčanju nogometaša Tina Jedvaja i Dine Dragije

Svjetsko nogometno prvenstvo u Katru iskoristili smo kao povod da se prisjetimo spomenutih, ali i vjenčanica još nekih supruga hrvatskih nogometnih reprezentativaca koji će u ponedjeljak zaigrati u osmini finala protiv Japana. 

Najljepša vjenčanicu imala je...

glasova:

Pogledajte ih u našoj galeriji na početku teksta, a u anketi možete odabrati i haljinu koja se vama osobno naviše svidjela.

Helena Livaković, supruga Dominika Livakovića Helena Livaković, supruga Dominika Livakovića (Foto: Sime Zelic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju