Objavljene su fotografije prvih tenisica koje su nastale kao plod suradnje modnih divova Prade i Adidasa.

Radi se o potpuno bijelom modelu tenisica Adidas Superstar koje su proizvedene u Italiji u limitiranom izdanju od samo 700 pari za cijeli svijet.

Naime, brendovi su se odlučili za minimalnu, ali luksuznu kolekciju tenisica Superstar, čiji je gornji dio izrađen od Pradine kože.

Radi se u unisex modelu tenisica koje na vanjskoj strani imaju otisnut broj izdanja, dok na jeziku i sa strane imaju otisnut i Pradin logo. Kako izgledaju možete vidjeti na dnu teksta.

Slika nije dostupna Stiže "Pradidas": Prva zajednička kolekcija obuće Adidasa i Prade

Uz tenisice, modni divovi puštaju i veliku verziju Pradine torbe inspirirane torbom za kuglanje, koja je također izrađena od bijele kože i spoj je Pradine siluete i funkcionalnosti Adidasovih torbi za teretanu.

Oba proizvoda bit će dostupna u odabranim Pradinim i Adidasovim trgovinama te online od 4. prosinca, što će ih učiniti idealnim blagdanskim poklonom za obožavatelje mode i tih dvaju brendova koji iza sebe imaju dugu povijest spajanja sporta s pop-kulturom.

Tenisica Superstar prvi put je puštena u prodaju 1969. godine kao košarkaška tenisica, ali vrlo brzo je izašla iz sportskih okvira i dobila status ikone među tenisicama. 

Prada se pak može pohvaliti popularnim kolekcijama Prada Sport, koje sada nose ime Prada Linea Rossa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Here’s an exclusive look at @adidasoriginals’ upcoming collaboration with @prada. Using the timeless Superstar to debut their partnership, the sneaker is Made in Italy by Prada and will be limited to 700 pairs worldwide. The collaborators opt for a minimal but luxurious take on the Superstar, using Prada’s full grain leather for the upper. Collaborative branding can be found on the tongue, insole and lateral side of the heel. Rounding off the collection is the Prada Bowling bag for adidas, a nod to the world of sports and their shared heritage. Release is scheduled for December 4th through prada.com and adidas.com as well as select Prada stores worldwide. #hskicks

A post shared by Highsnobiety Sneakers #HSKicks (@highsnobietysneakers) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju