Suri Cruise u posljednje se vrijeme rijetko kad pojavljuje na javnim događanjima. Upravo zato plijenila je pažnju na sajmu hrane u Malibuu


Suri Cruise
snimljena je u društvu svoje mame na tradicionalnom sajmu hrane u Malibuu. I dok je Katie Homes za ovu priliku odabrala ležerni stajling sastavljen od bijelih hlača, majice kratkih rukava i tenisica, 11 godina stara djevojčica otišla je u drugom smjeru.

Ona ima svoje jasno mišljenje o modi. Reći će mi ne sviđa mi se ovaj rukav, i onda ga moramo odrezat, kaže Katie Holmes o svojoj kćeri Suri.

Suri je bila mamac za poglede u romantičnoj haljinici do koljena s trendovskim uzorkom, koju je kombinirala uz sjajne cipele s kopčom ravnih potplata. Damskoj kombinaciji pridonijela je i velika plava satenska mašna koju je djevojčica nosila na kosi.

Katie Holmes u nekoliko je navrata javno pričala o kćerinom smislu za modu.

Ona ima svoje jasno mišljenje o modi. Reći će mi ne sviđa mi se ovaj rukav, i onda ga moramo odrezati. No ja to razumijem, i ja sam takve stvari radila s odjećom koju sam naslijedila od svojih starijih sestara, priznala je glumica "New York Magazinu".

Slučajni prolaznici primijetili su i kako djevojčica sve više nalikuje na svoju slavnu mamu.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte neka od najzanimljivijih damskih izdanja Suri Cruise.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju